︎
                 Biksen  Projekter  Om   CV   ︎
SE, HØR, SMAG, MÆRK, DUFT!


SANSELAND er en vidunderligt illustreret og formuleret børnerimsfortælling, om den kartoffelformede dreng der tager på eventyr i det fjerne land Sanseland. Her går han, sammen læseren, på opdagelse i de fem menneskelige sanser… og en ekstra mystisk sjette.

Eva Riis-Hansen er debutforfatteren bag det sprælske legende sprog der både underholder og udfordrer børnene med skønne rim og nye ord der måske skal forstås for første gang. De farverige og detaljerede illustrationer er med Louise Johannesens skønne streg – og der er sjove overraskelser på hver eneste side.

SANSELAND er en af de bøger hvor man opdager nye detaljer, i både historien og illustrationerne, hver gang man læser den.  

SANSELAND er et både humoristisk og rørende resultat af flere års passioneret arbejde.

Både pædagoger, forældre, bedsteforældre, barnlige sjæle, eventyrlystne voksne og enhver med en bogreol, bør forkæle sanserne med kartoffeldrengens rejsedagbog, fra turen til SANSELAND. DKK: 179

UDSOLGT


Alle ordrer vil blive leveret til nærmeste DAO pakkeshop. Hvis du ønsker pakken leveret til din hjemmeadresse, så send mig en mail med dit telefonnummer, så har jeg mulighed for at sende direkte hjem til dig.


Forlag: Bazooka
Udgivelsesdato: 12. juni 2020
Sider: 82
Indbinding: hardcover
Målgruppe: 5-105
ISBN: 78-87-93439-01-6
Lullusillustrationsbiks.dk
Tycho Brahes Alle 10, 2 tv
2300 KBH S
lullusillustrationsbiks@gmail.com

Terms & conditions

Følg mig på


www.instagram.com/lullus_illustrationsbiks/