︎
                 Biksen  Projekter  Om   CV   ︎

“Hjernen” bag Lullus illustrationsbiks:

Som barn var jeg skrækslagen for at blive voksen og fornuftig, og jeg gjorde alt hvad jeg kunne for at undgå at blive smittet med 'voksen'. Det gør jeg egentlig stadig og det er en af styrkerne i mit illustrative arbejde. Jeg leger med, når jeg illustrerer til børn og prikker til det indre legebarn, når jeg illustrerer til voksne.  

Når jeg illustrerer er det fantasifuldt, farverigt, finurligt (selvom ordet er lidt slidt efterhånden, men det er de altså!) og så er jeg detaljenørd. Jeg kan godt lide at lave illustrationer man kan gå på opdagelse i og skabe små historier i historien. I det hele taget kan jeg bedst lide at tegne ting der får folk til at smile, hvis ikke andre, så mig selv i det mindste!

Jeg tegner TIL børn, men jeg tegner også MED børn. Det gør jeg i form af kreative workshops, der tager udgangspunkt i fantasi, fællesskab og historiefortælling.

Jeg kan hyres til at illustrere børnebøger, magasiner, emballage, giffer, tekstiler, butiksvinduer, vægge - alt hvad der kan illustreres!

Jeg er uddannet kommunikationsdesigner fra Designskolen Kolding. Det vil sige at jeg er uddannet indenfor visuel kommunikation. I uddannelsen er der stor fokus på den præ-konceptuelle fase. Jeg er derfor trænet i proces, research og konceptudvikling/idegenerering.

Jeg leder efter projekter og samarbejder, så hvis du mangler en illustrator til et projekt, så tøv ikke med at skrive til mig på:

lullusillustrationsbiks@gmail.com


Lullusillustrationsbiks.dk
Kastrupvej 60, 4 th.
2300 KBH S
lullusillustrationsbiks@gmail.com

Terms & conditions

Følg mig på


www.instagram.com/lullus_illustrationsbiks/